Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Ziarul nostru
nika new
Calendarul postărilor
septembrie 2020
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Arhiva

PostHeaderIcon Diaspora are grijă de bătrânii lăsați la vatra strămoșească

  În preajma sărbătorilor de iarnă, un grup de credincioși din parohia Cimișeni r. Criuleni, plecați la lucru peste hotarele țării, au decis să facă un mic gest de milostenie creștină. Astfel, la îndemnul dnei Cristina Pruteanu, care face parte din diaspora din Italia, a domnișoarelor Daniela Botnariuc și Sanda Condratiuc care fac parte din diaspora din Regatul Unit al Marii Britaniei și membrii familiei lor, împreună cu dna Primar Valentina Pisarenco, asistentul social Valentina Solonaru, lucrătorul social Valentina Cazac și preotul paroh al bisericii din s. Cimișeni r. Criuleni prot. mitr. Ioan Solonaru au împărțit cadouri la 11 familii de oameni în etate din sat.
Fiecare familie au primit produse alimentare, haine, lengerie de pat (pături, cearșafuri, perne), ustensile de bucătărie, iar câteva familii au primit lemne de foc. De acestea a beneficiat și o familie tânără care are patru copii, printre care unul nou născut, dar nu au un lăcaș propriu și trăiesc la gazdă.
Noi, sătenii din Cimișeni, aducem sincere mulțumiri diasporei pentru grija manifestată și ne rugăm bunului Dumnezeu să le dăruiască sănătate și mântuire, întru toate cele bune – sporire, să-i ferească de cele rele și să le răsplătească însutit din darurile Sale cele bogate.
Preot paroh Ioan Solonaru

Comentariile la articol