Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Ziarul nostru
nika new
Calendarul postărilor
iunie 2018
L Ma Mi J V S D
« mai    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Arhiva
Meteo

PostHeaderIcon Festivalul “Hristos se naște, slăviți-L”, la cea de a 5-a ediție

În contextul sărbătoririi Nașterii Domnului, Protopopiatul de Criuleni și Dubăsari, în parteneriat cu Secția Culturală Raională a organizat cea de a 5-a ediție a festivalului “Hristos se naște, slăviți-L”.

În cadrul evenimentului care s-a desfășurat în sala de cultură “Grigore Sârbu” din Criuleni, au evoluat peste zece-colective model și coruri bisericești din mai multe sate ale raionului.

La festival a fost prezent și Prot. Mitr. Nicolae Ciobanu, Consilier Cultural al Mitropoliei Chișinăului și al Întregii Moldove, care a prezentat celor prezenți cuvântul de salut și de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir și care personal a dat o apreciere deosebită acestui eveniment de suflet care de mai mult de un deceniu aduce credincioșilor din Criuleni binecuvântata veste a Nașterii.

Ulterior către cei prezenți s-a mai adresat Prot. Mitr. Teodor Pelin, Protopop de Criuleni și Dubăsari și doamna Valentina Bobeico șefa Secției raionale de Cultură, după care participanții au primit Diplome , pastorale, iconițe cu Nașterea Domnului și alte daruri.

Un raspuns to “Festivalul “Hristos se naște, slăviți-L”, la cea de a 5-a ediție”

Comentariile la articol

Calendar Ortodox 2017
Arhiva Video
Filme Ortodoxe Online

FILME ORTODOXE

Biblia Ortodoxa online
Mitropolia.md
Moldova Ortodoxă
Editura Sf. Mina

CCIR
ccir
Moldova pentru viață
Resurse Ortodoxe
resurse1
free counters
?>