Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Ziarul nostru
nika new
Calendarul postărilor
iunie 2018
L Ma Mi J V S D
« mai    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Arhiva
Meteo

PostHeaderIcon Protopopul de Criuleni și Dubăsari, Prot. Mitr. Teodor Pelin a participat la Conferinţa ,,Autoritate şi responsabilitate în Biserica lui Hristos”

IMG_7408

Cu binecuvîntarea ÎPS Mitropolit Vladimir, în cadrul Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova, s-a desfășurat conferinţa cu tema: ,,Autoritate şi responsabilitate în Biserica lui Hristos”.

La eveniment a fost prezent PS IOAN, Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Moldovei care în cuvântul său de salut a calificat aceste acțiuni ca fiind necesare tuturor celor care sunt parte a Bisericii lui Hristos. Este absolut necesar ca să fie îmbinată armonios activitatea științifică și cu cea pastorală. Din acest consiferent mitropolia propune ca asemenea acțiuni să fie desfășurate frecvent în diferite protopopiate.

La conferință au mai luat parte, secretarul mitropolitan prot. mitr. Vadim Cheibaș precum și mai mulți protopopi, stareți, clerici din cuprinsul Eparhiei Chișinăului dar și studenți de la diferite facultăți.

Prorectorul Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova, prot.Vetcislav Cazacu a subliniat buna pregătire a participanților și a susținut idea de a organiza cât mai des astfel de conferințe în care atât clerul cât și studenții au posibilitatea de a face schimb de informații despre un anumit subiect.

cu referire la www.mitropolia.md

Comentariile la articol

Calendar Ortodox 2017
Arhiva Video
Filme Ortodoxe Online

FILME ORTODOXE

Biblia Ortodoxa online
Mitropolia.md
Moldova Ortodoxă
Editura Sf. Mina

CCIR
ccir
Moldova pentru viață
Resurse Ortodoxe
resurse1
free counters
?>