Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Ziarul nostru
nika new
Calendarul postărilor
iunie 2018
L Ma Mi J V S D
« mai    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Arhiva
Meteo

PostHeaderIcon Cu Dumnezeu pe cărăruile vacanței

 

786 

  Al treilea an consecutiv, într-o colaborare fructuoasă, noi – parohia, școala și primăria comunei Hrușova, regăsindu-ne într-un parteneriat centrat pe valorile și tradițiile creștin-ortodoxe am organizat o tabără de vară pentru copiii din familiile social-vulnerabile.
Anul acesta, tabăra cu genericul ,,Cu Dumnezeu pe cărăruile vacanței”, a fost deschisă la data de 1 iunie și a durat până pe 12 iunie inclusiv. Am avut prezenți zilnic în jur de 40 de copii ce studiază în gimnaziul din localitate.
Programul de activitate a fost format din jocuri, pictură, modelare și, bineînțeles, toate acestea erau începute cu rugăciuni adresate către Bunul Dumnezeu. Pe parcurs copiii au putut asimila prin diferite metode și procedeie pedagogice, rugăciuni și maxime creștine.
Zilnic, după programul de activitate propus, copiii era alimentați cu mâncare la pachet, așa încât bucuria lor a fost și mai mare.
Pe parcursul celor 10 zile de tabără am reușit să facem și câteva excursii destul de interesante copiilor. Cea mai reușită excursie din cele realizate a fost cea organizată în ultima zi, destinația fiind centrul de agrement și odihnă ,,Skyland”, unde ziua scăldată din ambundență cu razele dogoritoare ale soarelui s-au transformat în prilej de bucurie nespusă pentru copiii.
Ne bucurăm nepus că acest parteneriat biserică, școală și primărie, atât de necesar, se menține în comuna noastră la nivel, iar pe viitor dorim cu ajutorul lui Dumnezeu să realizăm multe lucruri frumoase împreună.

Preot Rustic Grecu.

Comentariile la articol

Calendar Ortodox 2017
Arhiva Video
Filme Ortodoxe Online

FILME ORTODOXE

Biblia Ortodoxa online
Mitropolia.md
Moldova Ortodoxă
Editura Sf. Mina

CCIR
ccir
Moldova pentru viață
Resurse Ortodoxe
resurse1
free counters
?>