Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Ziarul nostru
nika new
Calendarul postărilor
august 2018
L Ma Mi J V S D
« iul.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Arhiva
Meteo

PostHeaderIcon Decorații pentru un grup de ctitori și binefăcători

_MG_1613

Astăzi, Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir a primit la Palatul Mitropolitan un grup de ctitori și binefăcători.

În cadrul întîlnirii, Președintele Raionului Criuleni, dl Vitalie Rotaru, însoțit de Protopopul de Criuleni și Dubăsari, Prot. mitr. Teodor Pelin, a dat o apreciere deosebită activității preoților din circumscripție și au subliniat faptul că Biserica Ortodoxă din Moldova este și va fi unul dintre cei mai importanți piloni ai armoniei și bunei înțelegeri dintre cetățeni.

Arhipăstorul a mulțumit dl Vitalie Rotaru, pentru munca asiduă pe care a depus-o împreună cu colegii săi la edificarea monumentului domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt în or. Criuleni, decorând-ul cu ordinul bisericesc „Sf. Ștefan cel Mare, gr. II”, și totodată îndemnând pe domnia sa ca și în continuare să nu înceteze de a realiza lucrări bineplăcute Domnului.

De mulțumiri alese din partea Mitropolitului s-a bucurat şi dl Victor Ţvircun – un bun creştin şi binefăcător al Bisericii Strămoşeşti care pe parcursul anilor a adus un aport deosebit în consolidarea realțiilor dintre Biserică și societate.

În semn de recunoștință pentru contribuția adusă spre binele și mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înalt Prea Sfinția Sa i-a decorat pe toți cei prezenți cu alese distincții mitropolitane, exprimându-și speranța că și mai departe domniile lor vor continua faptele frumoase și folositoare sufletului.

Serviciul de presă al Mitropoliei Moldovei

Comentariile la articol

Calendar Ortodox 2017
Arhiva Video
Filme Ortodoxe Online

FILME ORTODOXE

Biblia Ortodoxa online
Mitropolia.md
Moldova Ortodoxă
Editura Sf. Mina

CCIR
ccir
Moldova pentru viață
Resurse Ortodoxe
resurse1
free counters
?>