Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
decembrie 2023
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Arhiva

PostHeaderIcon Decorații pentru un grup de ctitori și binefăcători

_MG_1613

Astăzi, Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir a primit la Palatul Mitropolitan un grup de ctitori și binefăcători.

În cadrul întîlnirii, Președintele Raionului Criuleni, dl Vitalie Rotaru, însoțit de Protopopul de Criuleni și Dubăsari, Prot. mitr. Teodor Pelin, a dat o apreciere deosebită activității preoților din circumscripție și au subliniat faptul că Biserica Ortodoxă din Moldova este și va fi unul dintre cei mai importanți piloni ai armoniei și bunei înțelegeri dintre cetățeni.

Arhipăstorul a mulțumit dl Vitalie Rotaru, pentru munca asiduă pe care a depus-o împreună cu colegii săi la edificarea monumentului domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt în or. Criuleni, decorând-ul cu ordinul bisericesc „Sf. Ștefan cel Mare, gr. II”, și totodată îndemnând pe domnia sa ca și în continuare să nu înceteze de a realiza lucrări bineplăcute Domnului.

De mulțumiri alese din partea Mitropolitului s-a bucurat şi dl Victor Ţvircun – un bun creştin şi binefăcător al Bisericii Strămoşeşti care pe parcursul anilor a adus un aport deosebit în consolidarea realțiilor dintre Biserică și societate.

În semn de recunoștință pentru contribuția adusă spre binele și mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înalt Prea Sfinția Sa i-a decorat pe toți cei prezenți cu alese distincții mitropolitane, exprimându-și speranța că și mai departe domniile lor vor continua faptele frumoase și folositoare sufletului.

Serviciul de presă al Mitropoliei Moldovei

Comentariile la articol