Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Ziarul nostru
nika new
Calendarul postărilor
mai, 2018
L Ma Mi J V S D
« Apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Arhiva
Meteo

PostHeaderIcon Părintele Protopop prot. mitr. Teodor Pelin a asistat la ședința extraordinară a Consiliului Raional Criuleni

    La 6 mai 2017 a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Raional Criuleni.

Conform cererii depuse, prin vot majoritar a fost aprobată demisia din funcția de Președinte a Raionului Criuleni  dlui Iurie Andriuță. În funcția vacantă a fost ales dl Veaceslav Burlac.

Printre subiectele examinate în ordinea de zi a fost și cererea cu referință la atribuirea unui teren pentru construcția unei biserici în or. Criuleni, care a fost susținută unanim de consilieri. Astfel, cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, în or. Criuleni v-a fi ridicat un nou sfânt lăcaș de rugăciune în două niveluri. Biserica v-a fi construită din lemn și v-a purta hramul „Sfântul Arhanghel Mihail”. Preot paroh administrator pentru construcție a fost numit părintele Ioan Țuțuianu, clericul bisericii „Minunea Sf. Arh. Mihail” din or. Criuleni.

Părintele Protopop prot. mitr. Teodor Pelin a felicitat călduros Președintele ales dl Veaceslav Burlac, urându-i succes și multe realizări frumoase în funcția deloc ușoară în care urmează  a-și desfășura activitatea. La fel, părintele Protopop a mulțumit cordial tuturor consilierilor pentru  susținerea proiectului de construcție a noii biserici în or. Criuleni.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

 

Comentariile la articol

Calendar Ortodox 2017
Arhiva Video
Filme Ortodoxe Online

FILME ORTODOXE

Biblia Ortodoxa online
Mitropolia.md
Moldova Ortodoxă
Editura Sf. Mina

CCIR
ccir
Moldova pentru viață
Resurse Ortodoxe
resurse1
free counters
?>