Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Ziarul nostru
nika new
Calendarul postărilor
februarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Ian    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
Arhiva
Meteo

PostHeaderIcon PC părinte prot. mitr. Teodor Pelin, Protopop de Dubăsari și Criuleni, în vizită la sediul Trupelor de Carabinieri al MAI

    La 19 mai 2017 PC părinte prot. mitr. Teodor Pelin, Protopop de Dubăsari și Criuleni, la inițiativa dlui Viceministru al MAI, Comandant al Trupelor de Carabinieri, general-maior Ion Țurcan, a vizitat sediul Trupelor de Carabinieri al MAI din or. Chișinău.

În cadrul întrevederii, părintele Protopop a vorbit despre realizările preoților militari în Protopopiat și despre o serie de proiecte în acest sens, mulțumind gazdei pentru implicare și susținere. Dl Viceminisru a apreciat înalt activitatea Bisericii Ortodoxe și în mod deosebit a preoților militari ai Mitropoliei Moldovei, dorind în continiuare mult spor și succes tuturor slujitorilor care săvârșesc misiune în acest segment al societății Republicii Moldova.

Pentru activitate sârguincioasă de durată întru promovarea valorilor moral-spirituale în cadrul MAI părintele Teodor Pelin a fost desemnat cu insigna „Pentru Merit” clasa I.

La ședință au luat parte dl colonel Marin Lisî, Prim-adjuct al Comandantului, Șef al Statului major al Trupelor de Carabinieri, dl colonel Alexandru Vieru, Comandant-adjunct al Trupelor de Carabinieri, Șef al Direcției management resurse umane și dl colonel Constantin Pînzari, Comandant-adjunct al Trupelor de Carabinieri, Șef al Direcției logistică.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Comentariile la articol

Calendar Ortodox 2017
Arhiva Video
Filme Ortodoxe Online

FILME ORTODOXE

Biblia Ortodoxa online
Mitropolia.md
Moldova Ortodoxă
Editura Sf. Mina

CCIR
ccir
Moldova pentru viață
Resurse Ortodoxe
resurse1
free counters
?>