Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Arhiva

PostHeaderIcon PC părinte prot. mitr. Teodor Pelin, Protopop de Dubăsari și Criuleni, în vizită la sediul Trupelor de Carabinieri al MAI

    La 19 mai 2017 PC părinte prot. mitr. Teodor Pelin, Protopop de Dubăsari și Criuleni, la inițiativa dlui Viceministru al MAI, Comandant al Trupelor de Carabinieri, general-maior Ion Țurcan, a vizitat sediul Trupelor de Carabinieri al MAI din or. Chișinău.

În cadrul întrevederii, părintele Protopop a vorbit despre realizările preoților militari în Protopopiat și despre o serie de proiecte în acest sens, mulțumind gazdei pentru implicare și susținere. Dl Viceminisru a apreciat înalt activitatea Bisericii Ortodoxe și în mod deosebit a preoților militari ai Mitropoliei Moldovei, dorind în continiuare mult spor și succes tuturor slujitorilor care săvârșesc misiune în acest segment al societății Republicii Moldova.

Pentru activitate sârguincioasă de durată întru promovarea valorilor moral-spirituale în cadrul MAI părintele Teodor Pelin a fost desemnat cu insigna „Pentru Merit” clasa I.

La ședință au luat parte dl colonel Marin Lisî, Prim-adjuct al Comandantului, Șef al Statului major al Trupelor de Carabinieri, dl colonel Alexandru Vieru, Comandant-adjunct al Trupelor de Carabinieri, Șef al Direcției management resurse umane și dl colonel Constantin Pînzari, Comandant-adjunct al Trupelor de Carabinieri, Șef al Direcției logistică.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Comentariile la articol