Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Ziarul nostru
nika new
Calendarul postărilor
iulie 2018
L Ma Mi J V S D
« iun.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Arhiva
Meteo

PostHeaderIcon Un ales buchet de colinzi pentru Consiliul Raional Criuleni

    Vestea cea bună a Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos a fost adusă de corul Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari în Consiliul Raional Criuleni.

Astfel, cu un ales buchet de colinzi în Consiliului Raional a venit corul Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari, dirijat de prot. Teodor Vrabie, paroh al bisericii din s. Ustia. Veselia Nașterii Pruncului Iisius a fost împărtășită cu bucurie de angajații acestei instituții, iar dl Veaceslav Burlac, Președintele raionului Criuleni, din numele tuturor celor prezenți, cu deosebite emoții duhovnicești, a mulțumit călduros slujitorilor pentru frumoasele colinzi, interpretate cu înalt profesionalizm, cât și pentru promovarea tezaurului ortodox a tradițiilor noastre strămoșești. Colindătorii au fost menționați cu mici cadouri tradiționale.

Părintele Protopop prot. mitr. Teodor Pelin, la rândul său, a mulțumit pentru ospitalitate, dorind tuturor prezența bucuriei dumnezeeștii Nașteri ai Mântuitorului nostru Iisus Hristos în inimi, multă pace, sănătate și frumoase realizări pe tărâm profesional în Noul An al Mântuirii Domnului.

La festivitate au participat Vicepreședinții raionului Criuleni dl Vitalie Verebceanu și dna Ala Ungurean, Șefii Direcțiilor, precum și angajații instituției.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Comentariile la articol

Calendar Ortodox 2017
Arhiva Video
Filme Ortodoxe Online

FILME ORTODOXE

Biblia Ortodoxa online
Mitropolia.md
Moldova Ortodoxă
Editura Sf. Mina

CCIR
ccir
Moldova pentru viață
Resurse Ortodoxe
resurse1
free counters
?>