Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Arhiva

PostHeaderIcon Un ales buchet de colinzi pentru Consiliul Raional Criuleni

    Vestea cea bună a Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos a fost adusă de corul Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari în Consiliul Raional Criuleni.

Astfel, cu un ales buchet de colinzi în Consiliului Raional a venit corul Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari, dirijat de prot. Teodor Vrabie, paroh al bisericii din s. Ustia. Veselia Nașterii Pruncului Iisius a fost împărtășită cu bucurie de angajații acestei instituții, iar dl Veaceslav Burlac, Președintele raionului Criuleni, din numele tuturor celor prezenți, cu deosebite emoții duhovnicești, a mulțumit călduros slujitorilor pentru frumoasele colinzi, interpretate cu înalt profesionalizm, cât și pentru promovarea tezaurului ortodox a tradițiilor noastre strămoșești. Colindătorii au fost menționați cu mici cadouri tradiționale.

Părintele Protopop prot. mitr. Teodor Pelin, la rândul său, a mulțumit pentru ospitalitate, dorind tuturor prezența bucuriei dumnezeeștii Nașteri ai Mântuitorului nostru Iisus Hristos în inimi, multă pace, sănătate și frumoase realizări pe tărâm profesional în Noul An al Mântuirii Domnului.

La festivitate au participat Vicepreședinții raionului Criuleni dl Vitalie Verebceanu și dna Ala Ungurean, Șefii Direcțiilor, precum și angajații instituției.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Comentariile la articol