Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Arhiva

PostHeaderIcon Activitate pro Viață la s. Cruglic r. Criuleni

    La data de 29 martie, biserica din satul Cruglic r. Criuleni în colaborare cu Liceul Teoretic din aceiași localitate, au organizat o frumoasă activitate ce promovează Viața. Prin această acțiune se dorește ca tinerii să trăiască viața frumos și plăcut lui Dumnezeu, astfel punând accent pe valorile moștenite de la părinți și la rândul lor transmise urmașilor. S-a vorbit despre viață fără violență, viață bazată pe respect reciproc, familii înconjurate de copii și fără avorturi, etc.

Invitatul activității a fost domnișoara Nadejda Usatîi, președintele Asociației Obștești ”Moldova pentru viață”, care a vorbit elevilor despre bucuria de a avea o familie și copii, dar și despre consecințele unui avort. Preotul Nicolae Ciobanu, parohul bisericii din localitate a vorbit prezenților despre importanța creării unei familii bazată pe valori, aducând exemple de familii care își educă copilașii în bună înțelegere, fiindu-le exemplu bun întru toate.

După activitatea din cadrul Liceului, cu toții am mers într-o procesiune de Drum al Crucii spre biserică, unde împreună ne-am rugat bunului Dumnezeu, mulțumindu-I pentru viață și am cerut să ne țină părinții sănătoși.

Mulțumim mult administrației Liceului împreună cu personalul didactic pentru implicare și frumoasa colaborare!

 Sursa: https://nicolaeciobanu.wordpress.com/

Comentariile la articol