Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Arhiva

PostHeaderIcon Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români – filiala Chișinău (ASCOR Chișinău), deschide înscrierile pentru voluntariat

      Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Petru, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români – filiala Chișinău (ASCOR Chișinău), a anunțat astăzi începutul perioadei de înscrieri pentru studenții dornici să se implice în activitățile de voluntariat desfășurate în cadrul Bisericii.

ASCOR Chișinău invită studenții ortodocși, indiferent de universitatea sau facultatea la care sunt înmatriculați, să se înscrie în perioada 22 februarie – 7 martie 2024, pentru a deveni parte din echipa de voluntari a asociației.

Printre activitățile la care studenții pot participa se numără acțiuni de voluntariat social, activități duhovnicești, culturale și educaționale, pelerinaje, activități recreative, precum și evenimente de caritate și filantropie.

ASCOR Chișinău își propune să ofere un cadru de dezvoltare personală și duhovnicească pentru tinerii ortodocși români din Republica Moldova, încurajându-i să își pună darurile și talentele în slujba semenilor și a Bisericii.

Așteptăm cu bucurie și entuziasm implicarea studenților din Chișinău în această nobilă misiune de solidaritate și ajutor reciproc, descoperând bucuria unei experiențe în care prietenia, spiritualitatea și studenția se împletesc armonios!

Pentru mai multe detalii și înscriere, vă rugăm să accesați site-ul ASCOR Chișinău: http://www.ascor.md sau paginile de Facebook și Instagram.

Sursa: http://miytropoliabasarabiei.md

Comentariile la articol