Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Arhiva

PostHeaderIcon Biserica din com. Hrușova alături de cei în suferință

1

Asistentul social desăvârșit care și-a asumat în chip ontologic suferințele și neputințele celor aflați în lipsuri, Hristos, în mod pedagogic ne îndeamnă a urma binele și mila prin Apostolul Său: ,,Cel ce ne mângâie pe noi în tot necazul nostru, ca să putem să mângâiem și noi pe cei care se află în tot necazul, prin mângâierea cu care noi înșine suntem mângâiați de Dumnezeu”(IICor.1,4). Potrivit acestui îndemn, și noi, biserica din com.

Hrușova suntem sensibili la suferințele enoriașilor noștri și în pragul luminoasei bucurii a Nașterii lui Hristos, când cerul și pământul, aidoma celor două firi din persoana Mântuitorului, se unesc într-o conlucrare teandrică mântuitoare, venim a aduce alături de ,,vestea” ce echilibrează spiritual întreaga făptură umană și un mic ajutor material ca imensa bucurie a pogorârii lui Dumnezeu printre noi să fie desăvârșită.

În luna decembrie, anul curent, am donat familiei Iovu (o mămică solitară care crește patru fetițe) o sumă semnificativă de bani necesară procurării hăinuțelor pentru copii. Tot în acest context, alte trei familii s-au bucurat de produse alimentare, care bineînțeles v-or sprijini și ele echilibrul financiar atât de necesar în căminul lor.
Hristos Cel ce s-a născut în ieslea Bethleemului să fie prilej de desăvârșită bucurie duhovnicească pentru toți!

Preot paroh Rustic Grecu

Comentariile la articol