Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Arhiva

PostHeaderIcon Decorație pentru activități de caritate în Zona de Securitate a Republicii Moldova

    Marți, 12 aprilie 2022, Înalt Preasfințitul Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, a primit în audiență la Reședința Mitropolitană pe părintele prot. mitr. Teodor Pelin, Protopop de Dubăsari și Criuleni, însoțit de dl Laurean Graef, Președintele Asociației de Caritate “SpeRo e.V.”

În cadrul întrevederii părintele Teodor Pelin a vorbit despre numeroasele proiecte de caritate realizate în parteneriat cu dl Laurean Graef în circumscripția Protopopiatului de Dubăsari și Criuleni pe parcursul anului trecut, dar și de cele actuale ce țin de criza refugiaților din Ukraina.

Mitropolitul Vladimir a mulţumit şi şi-a exprimat speranţa că și în acest an, la fel, se vor depune toate eforturile pentru a fi aduse „bucurie acolo unde este întristare”.

La raportul Protopopului de Dubăsari și Criuleni, Prot. Mitr. Teodor Pelin, Întâistătătorul a decorat pe dl Laurean Graef cu Medalia „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt”, pentru fructuoasa activitate de caritate în cadrul Zonei de Securitate a Republicii Moldova.

La rândul său, dl Laurean Graef a mulțumit călduros Mitropolitului Vladimir pentru înalta distincție bisericească care, îl va motiva cu siguranță în viitor la înfăptuirea altor proiecte de caritate în acest colțișor de rai – Republica Moldova.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Comentariile la articol