Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
februarie 2024
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  
Arhiva

PostHeaderIcon „Întinde o mâină pentru Moldova!” – proiect de caritate moldo-olandez ne aduce speranțe și multe bucurii la început de an

    Milostenia este o virtute foarte scumpă pentru viaţa creştină şi pentru fiecare dintre noi. Pentru că la judecata din urmă Mântuitorul nu aminteşte de toate faptele bune, ci mai ales despre milostenie, care este fiica cea mai mare a iubirii creştine.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, în cadrul proiectului de caritate moldo-olandez “Întinde o mâină pentru Moldova!”, am reușit la acest început de an să aducem numeroase bucurii în sufletele copilașilor și a familiilor nevoiașe de pe malul bătrânului Nistru, în Zona de Securitate a Republicii Moldova.

Astfel, circa peste 350 de cadouri au adus farmecul sărbătorilor de iarnă elevilor liceelor teoretice „Nicolae Donici” din s. Dubăsarii Vechi r. Criuleni și ”Ion Creangă” din s. Coșnița r. Dubăsari.  Saci cu multe jucării pentru grădinița ”Romanița” din Dubăsarii Vechi r. Criuleni și haine, plapume, încălțăminte, jucării, electrocasnice ș.m.a. pentru s. Holercani r. Dubăsari, la fel, destinate copiilor nevoiași și familiilor social-vulnerabile, au făcut să aducem clipe de adevărată fericire în casele multora necăjiți de soartă.

Aducem adânci plecăciuni dnei Tanya Nobel și dnei Patricia Radu, părintelui Ioan Iuga din Aalsmeer și enoriașilor, Ambasadei  RM în Olanda, dlui Vitalie Casian, Primar al s. Dubăsarii Vechi, firmei de transport internațional de pasageri și colete #NILCOMPRIM, angajaților MAI al RM, și bineînțeles tuturor donatorilor!
În mod deosebit, dorim să mulțumim elevilor Școlii Internaționale Amsterdam din or. Amstelveen care, deja al 2-lea an la rând, cu multă dragoste și abnegație pregătesc cadouri pentru copiii noștri!
Vă dorim tuturor multă sănătate și bunul Dumnezeu să Vă răsplătească fiecăruia în parte însutit cu al Său har și cu a Sa iubire de oameni! Doamne ajută!

P.S. Acest proiect de caritate nu are nici un substrat politic sau de prozelitism, nu este condiționat în nici un fel etnic sau confesional!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Comentariile la articol