Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Arhiva

PostHeaderIcon Mesaj de felicitare la 25 de ani de slujire arhierească a ÎPS Mitropolit Vladimir, adresat din partea clerului din Protopopiatul de Criuleni și Dubăsari

IMG_1970 - Copy
 
Înalt Prea Sfințite Stăpâne,

În ziua în care, cu ajutorul lui Dumnezeu ați ajuns la cea de a douăzeci și cincea aniversare de slujire la Sfântul Altar în calitate de Arhipăstor, permiteți-ne să Vă aducem sincerele noastre felicitări și urări de bine, cu nădejdea că și mai departe, în deplină sănătate trupească și sufletească, ferit fiind de toată înșelăciunea și ispita, veți sta la cârma Bisericii Ortodoxe din Moldova cu aceiași blândețe, înțelepciune și statornicie care Vă caracterizează de mai bine de două decenii.

Acum 25 de ani, când ați fost numit Episcop de Chișinău și Moldova, ați muncit cu jertfire de sine pentru a consolida credința pe aceste meleaguri și pentru a readuce oamenii la cele sfinte. Această binecuvântată muncă a Înalt Prea Sfinției Voastre continuă cu același devotament și astăzi, când sunteți Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove, lucru pentru care Vă suntem profund recunoscători, asigurându-Vă că vom rămâne supuși și ascultători Înalt Prea Sfinției Voastre și mai departe, întru toată fapta cea bună și ziditoare.

Fie ca Maica Domnului cu rugăciunile sale în fața Împăratului Ceresc, să Vă călăuzească și să Vă întărească întru mulți ani fericiți.

Cu sentimente de respect deosebit și aleasă preţuire, Protopop Prot. Mitr. Teodor Pelin, împreună cu clericii din Protopopiatul de Criuleni și Dubăsari.

Comentariile la articol