Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Arhiva

PostHeaderIcon O nouă cantină socială pentru enoriașii din Miclești r. Criuleni

     Cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, în s. Miclești r. Criuleni, a fost sfințită o nouă Cantină Socială ridicată cu multă dragoste de enoriașii bisericii ”Sf. Ierarh Spiridon” din comunitate.

Ceremonia de sfințire și inaugurare a cantinei a fost săvârșită de PC părinte prot. mitr. Teodor Pelin, Protopop de Dubăsari și Criuleni, împreună cu colegii preoți din parohiile învecinate. În cuvântarea adresată enoriașilor, părintele Protopop a vorbit despre importanța actuală a operei sociale a Bisericii în momente de grea cumpănă economică prin care trece țara noastră, mulțumind tuturor celor implicați în acest excelent proiect de caritate.

La fel, au fost adresate frumoase cuvinte de felicitare părintelui paroh prot. mitr. Ioan Gangan cu prilejul frumoasei aniversări.

Deși Cantina a fost deja conectată la rețelele electrice și de apă potabilă, dispune de un frigider, congelator și de alte obiecte necesare gătirii şi servirii mesei în condiţii igienico-sanitare corespunzătoare, mai are multe alte necesități pe care sperăm cu ajutorul lui Dumnezeu și a oamenilor de bună credință să le suplinim.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

 

Comentariile la articol