Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Arhiva

PostHeaderIcon Omul anului – 2016 în raionul Criuleni

    La 27 decembrie curent, în incinta Centrului Raional de Cultură şi Tineret „Grigore Sîrbu” din or. Criuleni, s-a desfăşurat tradiţionalul eveniment anual de desemnare a laureaţilor Titlului „Omul Anului în raionul Criuleni”

Acţiunea a fost organizată de către preşedintele raionului, dl Iurie ANDRIUŢA şi Consiliul raional Criuleni. La eveniment au luat parte consilieri raionali, conducători şi reprezentanţi ai structurilor executive ale Consiliului raional, serviciilor raionale desconcentrate, primari şi reprezentanţi ai administraţiilor publice locale de nivelul I, slujitori ai Bisericii Ortodoxe din Moldova, conducători ai instituţiilor preşcolare şi preuniversitare din raion, oaspeţi de onoare invitaţi la eveniment ș.m.a.

Avînd în vedere performanţele de durată obţinute în domeniul de activitate profesat, utilitatea publică a acţiunilor de susţinere a dezvoltării economice, sociale, administrative, culturale, umanitare în raionul Criuleni, rezonanţa acestor acţiuni şi realizări în societatea civilă, cu Titlul Omul Anului 2016, cu înmînarea însemnului nominal special, au fost desemnate 12 persoane din raionul Criuleni.

Părintele Protopop protoiereul mitrofor Teodor Pelin a felicitat călduros laureații desemnați cu titlul Omul Anului – 2016, dorindu-le multă râvnă, succes și noi realizări pe tărâmul profesat. Deasemeni, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, a dorit tuturor multă sănătate, pace sufletească și bucurii duhovnicești.

Manifestaţia a fost urmată de un concert, prezentat de artiștii poporului din Republica Moldova: Nelly Ciobanu și Vitalie Dani și colectivele artistice ale Centrului Raional de Cultură şi Tineret „Grigore Sîrbu”.

Evenimentul s-a încheiat cu o recepţie oficială, oferită de către Preşedintele raionului pentru laureaţii Titlului Omul Anului 2016 şi invitaţii la festivitate.

Comentariile la articol