Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
iunie 2024
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva

PostHeaderIcon Proiect de caritate moldo-olandez “Întinde o mâină pentru Moldova” pentru satul Dubăsarii Vechi raionul Criuleni

    Cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, s-a reușit cu succes a realiza un proiect de caritate moldo-olandez “Întinde o mâină pentru Moldova” destinat tinerilor mame, familiilor nevoiașe, copiilor și elevilor din satul Dubăsarii Vechi raionul Criuleni.

Listele bineficiarilor au fost formate la recomandările asistenților sociali și ale medicilor sectoriști de familie. Astfel au fost distribuite scutece, cărucioare, biciclete, trotinete, hăinuțe, încălțăminte, jucării, richizite școlare, ghiozdane ș.m.a.

Mulțumim din tot sufletul tuturor celor implicați în acest minunat proiect, oameni frumoși și cu inimă mare, pe mulți dintre care, din păcate, deocamdată nici măcar nu-i cunoaștem. În mod deosebit dorim să-i mulțumim dnei Tanya Hans și tuturor partenerilor implicați din Olanda.

La fel, mulțumim respectuos angajaților Inspectoratului General al Poliției al MAI al Republicii Moldova și Firmei de Transport Internațional de pasageri și colete “Nicol Prim”. Hristos Domnul să Vă răsplătească ostenelile însutit!

Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!

P.S. Acest proiect de caritate nu are nici un substrat politic sau de prozelitism, nu este condiționat în nici un fel etnic sau confesional!

Comentariile la articol