Protopopiatul de Criuleni si Dubasari 212s
Calendarul postărilor
mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Arhiva

PostHeaderIcon Protoiereul mitrofor Oleg Vieru la 27 de ani de slujire preoțească

   

   Mesaj de felicitare adresat PC Protoiereu Mitrofor OLEG VIERU, paroh al bisericii cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” din s. Zăicana raionul Criuleni, colaborator al Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în MAI și Organele de Drept și Director al Centrului de Pelerinaj „Pelerinul Ortodox” din cadrul Mitropoliei Chișinăului și al întregii Moldove, cu prilejul aniversări a 27 de ani de slujire preoțească.

Prea Cucernicia Voastră!

La aniversarea a douăzeci și șapte de ani, de la primirea Tainei Sfintei Preoții, dăm slavă lui Dumnezeu pentru bogatele roade duhovnicești pe care aceasta le-a adus în obștea creștinilor ortodocși păstoriți de Prea Cucernicia Voastră. Bucuria tuturor, Hristos, adevărul, lumina și învierea lumii, să trimită Sfinției Voastre darurile Sale bogate, să vă întărească puterile trupești și sufletești, pentru a duce slujirea preoțească mulți ani în continuare.

Prea Cucernice Părinte, ați devenit pentru noi un model al Slujitorului lui Hristos, model pentru credincioși „cu cuvântul, cu purtarea, cu dragostea, cu duhul, cu credinţa și cu curăţia” (I Tim. 4, 12), având grijă de sufletele noastre și luminând pe toți cu adevărul lui Hristos. Vă mulțumim pentru purtarea de grijă și vă dorim ca „Dumnezeul iubirii și al păcii” (II Cor. 13, 11), să Vă ocrotească, dăruindu-Vă sănătate și pace, pentru ca și mai departe să binevestiți cu aceeași râvnă și dragoste cuvântul adevărului.

Întru mulți și fericiți ani Prea Cucernice Părinte!

Cu dragoste în Hristos și profund respect de al fiii duhovnicești.

Comentariile la articol